Yksityisyyssuojatiedote

Sitoudumme säilyttämään kaikkien sivujemme kävijöiden yksityisyyden. Lue seuraavat tietosuojakäytännöt, jotta voimme ymmärtää, miten käytät ja suojelet meille antamiasi tietoja.
Emme vuokraa, myy tai jaa henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta muiden ihmisten tai ei-tytäryhtiöiden kanssa.
Voimme kerätä nimesi, tehtävänimesi, yhteystiedot, sähköpostiosoite, väestötiedot, kuten postinumero, etusija ja etuja sekä muita asiakkaan kyselyihin ja / tai tarjouksiin liittyviä tietoja. Tämä tieto on ymmärtää tarpeesi ja antaa sinulle parempaa palvelua ja tuotteita. Kampanjakoodeja lähetetään uusista tuotteista, erikoistarjouksista tai muista tiedoista, joita mielestämme saatat löytää mielenkiintoiselta käyttämällä antamasi sähköpostiosoitetta. Lisäksi voimme käyttää antamiasi tietoja verkkosivujen muokkaamiseen omien etujen mukaisesti.
Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että ostokokemuksesi verkkosivustollamme on turvallinen. Käytämme tehokkaimpia Secure Socket Layers (SSL-salausmenetelmiä) salaustekniikoita, jotka suojaavat käyttäjätietosi menettämiseltä, väärinkäytöltä tai muutoksilta. Se yksinkertaisesti lisää tietoturvan koko tietoverkkoon Internet-selaimen ja järjestelmän välille, joten antaa sinulle luottamuksen siihen, että saat kortin numeron. Lisäksi käytämme Internet-petosten suojausta luottokorttimaksujen suojaamiseksi.
Ja kun rekisteröidyt verkkosivuillamme, varoitamme sinua valitsemasta salasanan, jota on vaikea arvata, mutta joka on helppo muistaa. Pyydä suojattua tilitietojasi, jos löydät varjosi tilistäsi, ota yhteyttä meihin, tarkistamme sinulle ongelman.
Katso luottokorttimaksua, saamme luottokorttimaksutiedot suoraan kortin myöntäneeltä pankilta tarkistamiseen ennen tapahtumien suorittamista.
Jos sinulla on kysyttävää tästä yksityisyydensuojakäytännöstä, ota yhteyttä sähköpostilla Teamimme
Takaisin